Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Espoon Maanpuolustusnaiset

Espoon Maanpuolustusnaiset ry on noin kahdeksankymmenen isänmaallisen naisen porukka. Yhdistyksemme on perustettu jo vuonna 1961, mutta seuraamme aikaamme ja haluamme varautua tulevaisuuteen.

Yhdistyksemme tarkoituksena on

  • olla jäsentensä aatteellisena ja toiminnallisena yhdyssiteenä
  • lisätä naisten maanpuolustustahtoa, -tietoa ja -taitoa
  • vahvistaa naisten henkistä ja fyysistä kuntoa
  • turvata naisten toimintavalmiuksia kriisi- ja poikkeusolojen varalta
  • edistää kokonaismaanpuolustusta.

Yhdistyksemme tukikohta on Tapiolan Palvelukeskus, jossa kokoonnumme tarvittaessa. Useimmiten kuukausikokous on kuitenkin opastettu tutustumiskäynti tai tapahtuma, johon osallistumme. Yhdistyksen jäsenenä pääsemme paikkoihin, joihin meillä ei ehkä olisi yksityishenkilöinä pääsyä. Näiden tilaisuuksien aiheena voi olla esim. kokonaismaanpuolustus, kriisivarautuminen, oman kunnon ylläpito, tai sitten haluamme yhdessä tutustua kulttuurikohteisiin.

Koulutamme itseämme kriisi- ja poikkeusolojen varalta Naisten Valmiusliiton Helsingin seudun Alueneuvottelukunnan ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kursseilla ja harjoituksissa. Toimimme myös mm. kurssinjohtajina, kouluttajina, harjoitusten päällikköinä ja työntekijöinä, mikä osaltaan kouluttaa meitä ottamaan vastuuta maanpuolustuksessa.

Sotaveteraanit ovat myös lähellä sydäntämme. Toimimme mm. Sotiemme Veteraanit -keräyksen keräysvastaavina, osallistumme veteraanitilaisuuksiin ja tarvittaessa autamme veteraaneja.

Löydä "oma juttusi" maanpuolustuksessa!


Maanpuolustusterveisin
Espoon Maanpuolustusnaiset ry
Puheenjohtaja Sirpa Rantamäki
Puh. 050 521 7711
sirpa.rantamaki(at)suomi24.fi


Jäsenvastaava Arja Jouhki
Puh. 040 546 0446
aijouhkit(at)gmail.com

 

Liitteet:

- EMN jäsentiedote 2/2019