Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Topakasti arjen turvaksi

Lisätty 26.01.2019

Maanpuolustusnaisten toimintateemana on tänä vuonna Topakasti arjen turvaksi. Toiminnassa painotetaan liikuntaa ja erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Nämä asiat korostuvat myös piirin toiminnassa.

Piirin puheenjohtajisto jatkaa tehtävissään: vasemmalta Sirpa Rantamäki, Satu Virtanen ja Pirkko Laurila.Piirin puheenjohtajisto jatkaa tehtävissään: vasemmalta Sirpa Rantamäki, Satu Virtanen ja Pirkko Laurila.

Piirihallitus järjestäytyi vuoden ensimmäisessä kokouksessaan 15.1. Piirin puheenjohtajisto jatkaa ennallaan: pj. Satu Virtanen, 1. varapj. Sirpa Rantamäki ja 2. varapj. Pirkko Laurila. Sirpa toimii myös piirin liikuntavastaavana ja piirin edustajana liittohallituksessa. Pirkko on piirin koulutusvastaava.

Muut piirihallituksen jäsenet ovat: Espoon Maanpuolustusnaisista Tuija Koivu ja Hannele Helikallio-Malinen, Helsingin Maanpuolustusnaisista Pirjo Heiskanen ja Lea Penttilä sekä Vantaan Maanpuolustusnaisista Anita Linnamäki ja Marja-Leena Koppanen. Lea toimii piirin veteraanivastaavan ja Pirjo on edustajamme Uudenmaan koulutusverkostohankkeessa (KOVAR-ryhmä). Anita toimii piirin sihteerinä ja taloudesta vastaa Arja Jouhki.

Piirin kotisivuja päivittää nettiryhmä, jossa on Satu Virtanen, Anita Linnamäki (Vantaa), Elsi Tuominen (Espoo) ja Pälvi Myyry (Helsinki).

Piirin kevätkokous päätettiin pitää 19.3, josta lähetetään kutsu helmikuussa. Piakkoin tiedotetaan myös mahdollisuudesta testata lihaskuntoa ja myöhemmin keväällä opettelemme kartanlukua ja suunnistusta. Koulutuksen tiimoilta ensimmäinen tilaisuus on piirin järjestökoulutus 12.2. ja koulutusmerkkejä toivottavasti pääsemme jakamaan taas runsaasti kevätkokouksessa.

Satu Virtanen