Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pirkkolassa kävelytesti kimpassa

Lisätty 08.09.2018

Seitsemän reipasta Helsingin ja Espoon maanpuolustusnaisten jäsentä kokoontui keskiviikkoiltana 5.9. Pirkkolan Urheilupuistoon testaamaan kuntoaan UKK-kävelytestin avulla. Tilaisuus oli toteutettu kohdennettuna MPK:n kurssina MNL Helsingin Piirille ja testauksesta vastasi MPK:n liikuntapäällikkö Harry Sainio.

Sää suosi reippailijoita. Aloitimme kevyellä lämmittelyllä, jonka jälkeen haimme sopivaa kävelytempoa varsinaista testiä varten. UKK-kävelytestaus suoritettiin reippaasti kävellen kiertämällä viisi kertaa Pirkkolan urheilukenttää Harryn ohjeita noudattaen. Jokaisella oli sykevyö rinnan ympärillä kahden kilometrin suorituksen ajan. Lopuksi saimme henkilökohtaiset palautteet: oman ajan, sykkeen ja hapenottokyvyn ja miten sijoittui suhteessa ikäryhmänsä naisiin. Harry antoi myös jokaiselle vinkkejä, mihin kiinnittää huomiota kuntoilussaan. Opimme, että kannattaa miettiä, millaisessa kunnossa haluaa olla kymmenen vuoden päästä ja toimia siihen tavoitteeseen tähdäten.

UKK-kävelytestitilaisuus oli osallistujien mielestä onnistunut ja hyödyllinen tapahtuma, josta sai konkreettista palautetta hyödynnettäväksi. MPK:n liikuntapäällikön palveluita olemme valmiita käyttämään jatkossakin. Tilaisuuden lopuksi lenteli jo ideoita jatkosta!

Satu Virtanen

Testin jälkeenkin on joukolla hymyt herkässä. Edessä MPK:n liikuntapäällikkö Harry Sainio.Testin jälkeenkin on joukolla hymyt herkässä. Edessä MPK:n liikuntapäällikkö Harry Sainio.

Lähdössä testisuoritukseen Liisa (vas.), Päivikki, Sanna, Satu V., Satu T, Sirpa ja Satu M. Lähdössä testisuoritukseen Liisa (vas.), Päivikki, Sanna, Satu V., Satu T, Sirpa ja Satu M.