Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Muutoksia piirin johdossa

Lisätty 31.12.2019

Piirin syyskokous valitsi uudeksi MNL Helsingin Seudun Piirin puheenjohtajaksi monelle tutun Sirpa Rantamäen (EMN). Sirpa on jo useamman vuoden toiminut piirin ensimmäisenä varapuheenjohtajana ja liittohallituksen jäsenenä, joten toimintaympäristö on hyvin tuttu.
Piirin 1. varapuheenjohtajaksi siirtyy Pirkko Laurila (VMN) ja 2. varapuheenjohtajaksi tulee Pirjo Heiskanen (HMN). Piirin hallituksen järjestäytymiskokous on sovittu pidettäväksi 21.1., jossa piirihallitus tarkentaa keskinäisen työnjaon.

Kuusi vuotta piirin puheenjohtajana on kulunut nopeasti. Kauteen mahtuu monenlaisia kohokohtia: kevätliittokokouksen järjestäminen 2014, lippupäiväjuhlan paraati ja Nuku rauhassa -tapahtuma 2017 ja monta mielenkiintoista vierailua, esim uudistettuun Eduskuntataloon. Pääsimme ensimmäisten joukossa jalkauttamaan liiton koulutusohjelmaa: olemme järjestäneet vuosittain useita järjestökoulutuksia ja peruskoulutusmerkkejäkin on ehditty jakaa jo 34. jäsenelle piirissämme. Viestinnän parissa läpimurto oli piirin ja yhdistysten kotisivujen suunnittelu ja toteutus, mikä on osaltaan ollut edistämässä piirin kasvua jäsenmäärältään suurimmaksi piiriksi. Keväällä päätimme ottaa käyttöön uudet mallisäännöt ja samalla täsmensimme piirin nimeä paremmin toiminta-aluettamme kuvaavaksi. Syyskokouksen yhteydessä käynnistettiin uusi palkitsemiskäytäntö, kun valitsimme Pälvi Myyryn kantamaan ensimmäisenä piirin vuoden maanpuolustusnainen -titteliä. MNL Helsingin Seudun Piiri on aktiivinen alueen yhdistysten yhdysside ja liittomme edustaja alueella. 

Toivotan piirin uudelle puheenjohtajistolle intoa ja sitkeyttä kehittää toimintaa edelleen. Alueen yhdistysten toiminta on aktiivista, yhteistyö toimii ja jäseninä on runsaasti aktiivisia toiminnan naisia. Nämä ovat hyvät lähtökohdat viedä maanpuolustusnaisten toimintaa eteenpäin!

Nähdään jatkossakin erilaisissa tapahtumissa, vierailuilla, jäsenilloissa, jumpissa ja erityisesti koulutustilaisuuksissa!

Satu Virtanen, piirin pj  vuosina 2014-2019