Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MNL Helsingin Seudun Piirin kirje 22.3.2020

Lisätty 22.03.2020

Koronaviruspandemian leviämisen ehkäisemiseksi hallitus on antanut suosituksia ja ohjeita, joita myös liittomme ja yhdistystemme tulee noudattaa. Siksi monet tälle keväälle suunnitellut tapahtumat ja kurssit on joko peruttu tai suunniteltu siirrettäväksi myöhempään ajankohtaan.

Lue kokonaan »

Muutoksia piirin johdossa

Lisätty 31.12.2019

Piirin syyskokous valitsi uudeksi MNL Helsingin Seudun Piirin puheenjohtajaksi monelle tutun Sirpa Rantamäen (EMN). Sirpa on jo useamman vuoden toiminut piirin ensimmäisenä varapuheenjohtajana ja liittohallituksen jäsenenä, joten toimintaympäristö on hyvin tuttu.
Piirin 1. varapuheenjohtajaksi siirtyy Pirkko Laurila (VMN) ja 2. varapuheenjohtajaksi tulee Pirjo Heiskanen (HMN). Piirin hallituksen järjestäytymiskokous on sovittu pidettäväksi 21.1., jossa piirihallitus tarkentaa keskinäisen työnjaon.

Lue kokonaan »

Piirin joulutervehdys

Lisätty 20.12.2019

Lue kokonaan »

Vuoden maanpuolustusnaiseksi Pälvi Myyry

Lisätty 20.12.2019

Maanpuolustusnaisten Liiton Helsingin Seudun Piiri ry:n syyskokouksessa 23.10. julkistettiin kiertopalkinto, joka lahjoitetaan vuosittain piirissä valittavalle Vuoden maanpuolustusnaiselle. Kunniatittelin sain ensimmäisenä kantaakseen Pälvi Myyry, Helsingin Maanpuolustusnaiset ry.

Lue kokonaan »

Kimpassa rasteja etsimässä

Lisätty 10.05.2019

Sirpa Rantamäki perehtyy kompassin käyttöön.Sirpa Rantamäki perehtyy kompassin käyttöön.Naisille suunnatussa suunnistusillassa 8.5. aurinko paistoi ja nauru raikui Tuusulassa, Taistelukoulun lähimaisemissa. Yli 20 naista oli kokoontunut saamaan oppia suunnistuksen saloihin, joihin oppia antoi MPK:n Etelä-Suomen piirin liikuntapäällikkö Harry Sainio. Pääosan ryhmästä muodosti Helsingin Seudun maanpuolustusnaiset, mutta kurssi oli avoin kaikille naisille.

Lue kokonaan »

Kimpassa lihaskuntotesteissä

Lisätty 14.04.2019

Lauantaina 13.4. joukko reippaita Espoon ja Helsingin maanpuolustusnaisia kokoontui lihakuntotesteihin Tuusulaan Taistelukoulun liikuntasaliin. Testitilaisuus järjestettiin MPK:n kurssina ja osaavasta ohjauksesta vastasi MPK:n Etelä-Suomen piirin liikuntapäällikkö Harry Sainio.

Lue kokonaan »

Piirin kevätkokouksen päätöksiä

Lisätty 22.03.2019

MNL Helsingin Piirin kevätkokouksessa oli ti 19.3. käsittelyssä vakioasioiden lisäksi sääntö- ja nimimuutos. Ennen sääntömääräisiä kokousasioita kuulimme kokousesitelmän varautumisyhteistyöstä ja tulevista kotiseutuharjoituksista.

Lue kokonaan »

Matkustusturvallisuutta oppimassa

Lisätty 28.02.2019

Helsingin Maanpuolustusnaisten jäsen Virpi Wilhelmsson kaipasi pientä kuulijajoukkoa matkustusturvallisuusaiheiselle testiluennolleen. Nopealla aikataululla järjestetty tilaisuus tiistaina 26.12. keräsi 12 innokasta maanpuolustusnaista kuuntelemaan Virpin luentoa Maanpuolustustalolle. 

Lue kokonaan »

Topakasti arjen turvaksi

Lisätty 26.01.2019

Maanpuolustusnaisten toimintateemana on tänä vuonna Topakasti arjen turvaksi. Toiminnassa painotetaan liikuntaa ja erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Nämä asiat korostuvat myös piirin toiminnassa.

Lue kokonaan »

Levollista jouluaikaa

Lisätty 21.12.2018

Lue kokonaan »