Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kimpassa rasteja etsimässä

Lisätty 10.05.2019

Sirpa Rantamäki perehtyy kompassin käyttöön.Sirpa Rantamäki perehtyy kompassin käyttöön.Naisille suunnatussa suunnistusillassa 8.5. aurinko paistoi ja nauru raikui Tuusulassa, Taistelukoulun lähimaisemissa. Yli 20 naista oli kokoontunut saamaan oppia suunnistuksen saloihin, joihin oppia antoi MPK:n Etelä-Suomen piirin liikuntapäällikkö Harry Sainio. Pääosan ryhmästä muodosti Helsingin Seudun maanpuolustusnaiset, mutta kurssi oli avoin kaikille naisille.

Lue kokonaan »

Kimpassa lihaskuntotesteissä

Lisätty 14.04.2019

Lauantaina 13.4. joukko reippaita Espoon ja Helsingin maanpuolustusnaisia kokoontui lihakuntotesteihin Tuusulaan Taistelukoulun liikuntasaliin. Testitilaisuus järjestettiin MPK:n kurssina ja osaavasta ohjauksesta vastasi MPK:n Etelä-Suomen piirin liikuntapäällikkö Harry Sainio.

Lue kokonaan »

Piirin kevätkokouksen päätöksiä

Lisätty 22.03.2019

MNL Helsingin Piirin kevätkokouksessa oli ti 19.3. käsittelyssä vakioasioiden lisäksi sääntö- ja nimimuutos. Ennen sääntömääräisiä kokousasioita kuulimme kokousesitelmän varautumisyhteistyöstä ja tulevista kotiseutuharjoituksista.

Lue kokonaan »

Matkustusturvallisuutta oppimassa

Lisätty 28.02.2019

Helsingin Maanpuolustusnaisten jäsen Virpi Wilhelmsson kaipasi pientä kuulijajoukkoa matkustusturvallisuusaiheiselle testiluennolleen. Nopealla aikataululla järjestetty tilaisuus tiistaina 26.12. keräsi 12 innokasta maanpuolustusnaista kuuntelemaan Virpin luentoa Maanpuolustustalolle. 

Lue kokonaan »

Topakasti arjen turvaksi

Lisätty 26.01.2019

Maanpuolustusnaisten toimintateemana on tänä vuonna Topakasti arjen turvaksi. Toiminnassa painotetaan liikuntaa ja erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Nämä asiat korostuvat myös piirin toiminnassa.

Lue kokonaan »

Levollista jouluaikaa

Lisätty 21.12.2018

Lue kokonaan »

”Joulutontut” avustivat Villa Bredan puurojuhlassa

Lisätty 19.12.2018

Lämminhenkinen joulupuurotilaisuus palvelukeskuksessa herkisti myös avustajina toimineet maanpuolustusnaiset. 

 

Lue kokonaan »

Liittokokousterveiset Aulangolta

Lisätty 19.11.2018

Maanpuolustusnaisten Liiton syyskokous pidettiin 17.11. Hämeenlinnan Aulangolla. Kokous hyväksyi ensi vuodelle toimintasuunnitelman ja talousarvion yksimielisesti. Yhtä sopuisasti valittiin liitolle seuraavalle kaudelle puheenjohtajisto ja liittohallitus. Kokouksen päätteeksi julkistettiin Kimpassa-liikuntakilpailun tulokset, jossa alueen yhdistykset menestyivät.

Lue kokonaan »

Syyskokouksessa Anneli Järvinen kunniapuheenjohtajaksi

Lisätty 28.10.2018

Helsingin Piirin syyskokouksessa 24.10. kutsuttiin kunniapuheenjohtajaksi nykyisen piirin ensimmäisenä puheenjohtajana toiminut Anneli Järvinen Espoosta. Sääntömääräisten kokousasioiden lisäksi illan aikana mm. opittiin viestinnän periaatteista sosiaalisessa mediassa ja jaettiin 15 liiton peruskoulutusmerkkiä. 

Koulutusmerkkien saajilla hymyt herkässä yhteispotretissa.Koulutusmerkkien saajilla hymyt herkässä yhteispotretissa.

Lue kokonaan »

Tuttu ja yllätyksellinen Santahamina

Lisätty 09.10.2018

Santahaminan kävelykierroksella 30.9. paljastui uusia asioita saaren historiasta kokeneemmillekin saarivierailijalle. Kahden ja puolen tunnin pituiseen kierrokseen mahtui mukaan huomioita niin saaren ainutlaatuisesta ekosysteemistä, historiasta kuin nykypäivästäkin. Mukana kierroksella oli yhteensä 12 tiedonhaluista osallistujaa Espoon, Helsingin ja Vantaan yhdistyksistä.

Lue kokonaan »